Huiskamerbijeenkomst zonne-energie 18 feb 20:00

Donderdag 18 februari, aanvang 20:00 uur, locatie Tingietersgilde 21 Houten, aanmelden via een e-mail naar houten@transitiontowns.nl

De aanleiding voor de bijeenkomst is dat je vanaf 1 maart weer subsidie kan aanvragen voor elektriciteit opwekkende panelen. Hiermee wordt het aantrekkelijk om deze panelen op je dak te laten installeren. In 2009 was de regeling op de eerste dag gevuld.
Heb je een schuin dak dat (redelijk) op het zuiden gericht is? Heb je een plat dak? Dan kan je dak geschikt zijn voor panelen en een zonneboiler.
Dit is een besloten avond, bestemd voor:
1. Wie (al) overweegt zonnepanelen aan te schaffen
2. Mensen die hier al ervaring mee hebben en er iets over kunnen vertellen.

Ben je, of ken je iemand die aan deze beschrijving voldoet, meld je dan aan door een mail te sturen naar houten@transitiontowns.nl, dan weten wij op hoeveel mensen we kunnen rekenen, maximaal 20 mensen.

PS. Als je zelf informatie over zonnepanelen hebt, zoals hoe de aanvraag gaat, hoe zelf te installeren etc. zou je ons dan willen mailen dat je die info wilt delen? Wellicht wil je die avond dan ook vragen beantwoorden die dan opkomen.

Tip: Overweeg je op 1 maart subsidie aan te vragen, regel dan nu een Digid voor jezelf (of zoek de codes op) want die heb je nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s