Woensdagavond 23 JUNI ‘HOME, film over onze aarde’

uit de film 'HOME'

Op woensdag 23 juni organiseert Transition Town Houten haar vierde grote bijeenkomst. Deze avond zal de film ‘Home’ vertoont worden, een schitterend mooi en tegelijk indringend verontrustend document over onze aarde.
De regisseur, de Franse fotograaf Yann Arthus-Bertrand werd in 1994 beroemd met zijn fotoboek ‘De Aarde vanuit de hemel’. Later zijn deze foto’s in een rondreizende tentoonstelling door zo’n 60 miljoen mensen bezocht. Vervolgens heeft hij in 18 maanden in 54 landen op 128 locaties bijna 500 uur filmmateriaal geschoten. Hij deelt zowel zijn bewondering als zijn bezorgdheid over wat hij aantrof met de kijker en doet een oproep om het tij te keren.
Iedereen is van harte welkom. Tijd en locatie: Woensdag 23 juni 2010, zaal open 19.30 uur, aanvang 20.00 uur. Locatie: Markant (Het Kant 199 (tegenover het gemeentehuis en naast het Haltna huis).
Na de film kijken we met elkaar hoe we vanaf deze zomer praktisch aan de slag kunnen om ‘het tij te keren’ in Houten. We willen het hebben over alles wat je maar kunt bedenken om Houten minder afhankelijk te maken van fossiele brandstof en te werken aan een klimaatneutraal Houten!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s