2e ecowijk in Houten?

Goed nieuws voor wie interesse heeft in een duurzame woning in Houten

De vereniging Ecowijk Houten voert op dit moment serieuze gesprekken met de gemeente over het kopen van grond om een duurzame woonwijk in de locatie Het Hout mogelijk te maken (klik HIER voor meer informatie over dit project). De plannen worden steeds concreter en ook het gebied er omheen krijgt langzaamaan meer gezicht. Zie bijvoorbeeld het voorpagina artikel van het HoutensNieuwsblad van 3 augustus over de invulling van Leebrug II.

Locatie De Stenen Poort

Nu is er een tweede plek bij gekomen voor een ecowijk waarover wordt gesproken met de gemeente: De Stenen Poort. Het gaat om de sportvelden niet ver van het Oude Dorp. Het plan is deze sportvelden te vervangen door woningen. Op de bijgevoegde kaartjes is te zien waar dit gebied zich bevind. Het is een interessante locatie dicht bij voorzieningen, uitvalswegen en het Oude Dorp.

Zou je er in principe voor voelen in De Stenen Poort te wonen als dat een goed plan wordt of wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Laat dan je belangstelling blijken via ecowijkhouten@gmail.com.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s