TTheecafé 9 augustus 2014

TTheecafé_logoOp zaterdag 9 augustus is er weer een TTheecafé van Eetbaar Houten, onderdeel van Transition Town Houten. Dit keer zijn we bij het Voedselbos in Makeblijde. In Houten ligt één van de zes voedselbossen van Nederland. In een voedselbos worden ecologische principes van een natuurlijk bos benut om een verrassend grote variatie aan fruit, noten en eetbare gewassen te produceren. Een voedselbos is tegelijkertijd een mooie plek, waar mensen, vogels en insecten graag verblijven. Beleef het mee, en zie en hoor wat op deze mooie plek gebeurt.

Vanaf 13.30 uur is de inloop bij De Schuilhut op het terrein van Makeblijde en kan je op eigen gelegenheid de tuin bekijken. Om 14.30 uur geeft de ontwerper en beheerder van het Voedselbos, Xavier San Giorgi, een rondleiding. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met dit initiatief en met Transitions Towns Houten.

De Schuilhut heeft een eigen ingang aan het fietspad De Lobbendijk (bij het bruggetje met vlaggen). Hier kan je kennismaken met TTHouten en de werkgroep Eetbaar Houten. Ontmoet andere mensen die bezig zijn met duurzaamheid, streekproducten en moestuinen. Welkom!   De tuin sluit om 16.00 uur.

Meer info: https://tthouten.wordpress.com en http://www.foodforestry.nl

Advertenties

One thought on “TTheecafé 9 augustus 2014

  1. Leuk, ook een keer bij het MKC?

    Met vriendelijke groet, Lars HessingEco-Move Houten Met Eco-Move Houten kiest u voor:Duurzaam vervoer van personen & goederen, Dier en natuurvriendelijke tuinverzorging, Verhuur van eco-vriendelijke apparaten,Multifunctionele bedrijfs- of evenementen-ondersteuning. EMH bedrijfsdiensten geeft geen Co²-uitstoot zodat dit de lokale luchtkwaliteit niet bevuilt. EMH werkt mee aan een natuur-, milieu- en diervriendelijke omgeving en ondersteunt waar het kan:

    Date: Thu, 7 Aug 2014 21:30:17 +0000 To: eco-move@live.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s