Hulp gevraagd bij bouwen duurzaam platform

De wereld is in beweging en Houten beweegt mee. De Houtenaren die betrokken zijn bij Transition Town Houten (TTHouten) merken dat dagelijks. We willen met z’n allen graag van Houten een groenere, socialere en duurzamere plek maken.

Om dat voor elkaar te krijgen wil TTHouten een (digitaal) platform bieden aan Houtenaren. Zodat we alle duurzame ideeën kunnen verbinden en elkaar makkelijk kunnen vinden. We zijn daarom op zoek naar mensen die dit samen met enkele initiatiefnemers willen opzetten. Het is handig als je weet hoe websites werken. Of misschien ben je juist een goede netwerker. Wil je meedoen of eens vrijblijvend kijken of het wat voor je is? Neem dan contact op met Olga Boogaers (olga27@live.nl) of Annette de Vries (annette@bureaumetwaarde.nl ).

Houtenaren die zich inzetten voor TTHouten: Wies van ‘t Klooster, André Botermans, Mariëtte Woudenberg, Monique Twijnstra, Nies van Grondelle, Hanneke Waterschoot (neemt hier afscheid, maar blijft betrokken), Diane Hasken en Marianne de Fouw.

Houtenaren die zich inzetten voor TTHouten:
Wies Klooster, André Botermans, Mariëtte Woudenberg, Monique Twijnstra, Olga Boogaers, Nies van Grondelle, Hanneke Waterschoot (neemt hier afscheid, maar blijft betrokken), Diane Hasken en Marianne de Fouw.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s