Help Voedselbos Oostwaard aanplanten!

Op 20 & 21 nov + 12 & 13 dec 9:30 – 17:00 planten de mensen van Foodforestry.nl een voedselbos in Oostwaard, Oud- Zuilen (Utrecht)

Wat & Waar?
Op het oude landgoed Oostwaard (vlakbij Utrecht) planten we dit najaar een voedselbos ter grootte van maar liefst drie voetbalvelden (1,6ha) aan. Straks het grootste voedselbos van Nederland! In vier plantdagen maken we Nederland een stuk natuurrijker en een stuk eetbaarder!

Een voedselbos is een vorm van landbouw waarbij slim gebruik gemaakt wordt van de ecologische principes en relaties van een natuurlijk bos. Hierbij zetten we voedselproducerende bomen, struiken, kruiden en klimplanten in een verband zoals in een natuurlijk bos.. Denk aan walnoten en kruisbessen, maar ook minder bekende soorten zoals de PawPaw en de Franse-uiensoepboom. En wist je dat amandelen ook bij ons kunnen groeien?
Iedereen die wil komen helpen is van harte welkom. Jong, oud, met of zonder plantenkennis. Samen maken we er mooie dagen van!

Aanmelden: VoedselbosOostwaard@gmail.com

Graag horen we van u:
• Welke dagen u wilt komen
• Met hoeveel mensen u komt
• Of u een spade mee kunt nemen
• Uw telefoonnummer
• Uw emailadres
• Of u dieetwensen heeft

Dan sturen we je daarna extra informatie over het verloop van de dag en wat practische dingen toe. Op de dag zelf geven we een introductie over voedselbossen en het project en verzorgen we koffie, thee en een heerlijke lunch.
www.foodforestry.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s