Workshop Verzorgingsproducten maken op zaterdag 13 februari

Veel verzorgingsproducten die in de winkel te koop zijn, zitten bomvol met chemische stofjes die niet goed zijn voor je gezondheid en het milieu. Ook zorgen ze voor onnodig plastic afval. Na deelname aan de workshop Verzorgingsproducten maken kun je voortaan

deodorant

lippenbalsem

gewoon zelf lippenbalsem en deodorant maken. De balsem en deo neem je aan het einde van de workshop mee in gezellige potjes die je later weer opnieuw kunt gebruiken. Ook de recepten krijg je uiteraard mee. Heb je zelf ook wel eens een verzorgingsproduct gemaakt? Deel dan je ervaringen met de andere deelnemers!

Transition Town Houten organiseert deze workshop samen met Emily-Jane Lowe-Townley, schrijfster van het boek en de blog Leven zonder afval. Omdat ook het Duurzaamheidsfonds Houten een natuurlijk leven zonder afval propageert, subsidiëren zij deze workshop. De eigen bijdrage bedraagt daardoor slechts tien euro.

EmilyJaneLowe

Emily-Jane Lowe-Townley, blogster Leven zonder afval

De workshop Verzorgingsproducten maken vindt plaats in de Krachtfabriek aan de Puttershaag 2 in Houten op zaterdag 13 februari van 10.00 – 12.00 uur. Opgeven vóór 7 februari via tthouten@gmail.com. Vermeld svp je naam, telefoonnummer en met hoeveel personen je wilt komen. Er is een beperkt aantal plaatsen en VOL = VOL.

Praktische tips
Begin bij jezelf! Praktische tips van Emily-Jane om je afval te verminderen:  http://levenzonderafval.blogspot.nl/p/1.html

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s