Zaterdag 5 maart Proeftuin Houten!

Heeft u ideeën om Houten nog mooier en leefbaarder te maken? Of wilt u graag zien wat er leeft aan initiatieven? Kom dan op zaterdag 5 maart naar Proeftuin Houten, georganiseerd door betrokken Houtenaren en de gemeente.

Houten staat bol van de initiatieven. Veel mensen hebben ideeën om de stad nog mooier en leefbaarder te maken op het gebied van zorg, ontmoeting, duurzaamheid, innovatie en cultuur. De initiatiefnemers zetten zich hiervoor in op zowel buurtniveau als voor heel Houten.

Sommige initiatieven zijn meer zichtbaar dan andere. Het doel van Proeftuin Houten is álle initiatieven de mogelijkheid te bieden om beter in beeld te komen. Met onder andere presentaties, demonstraties, stands, workshops, brainstorms en inspiratiesessies geven zij de kracht van Houten een gezicht.

Elkaar inspireren
Proeftuin Houten is voor iedereen die bezig is met een eigen initiatief of een initiatief van de grond wil tillen. Ook inwoners die nieuwsgierig zijn naar wat er in Houten speelt als het gaat om zorg, ontmoeting, duurzaamheid, innovatie en cultuur zijn van harte welkom.

Tijdens Proeftuin Houten kunnen initiatiefnemers en bezoekers elkaar opzoeken, van elkaar leren en initiatieven met elkaar verbinden. Zo kunnen mensen elkaar inspireren en de krachten bundelen.

Wanneer en waar
Proeftuin Houten is op zaterdag 5 maart van 12.00 tot 16.00 uur in het kantoorpand aan De Molen 20 in Houten. Meer info? Kijk op www.proeftuinhouten.nl  en hou de Facebook pagina Proeftuin Houten in de gaten.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s